Hoe werkt deze actie?

WELKOM OP DE CHAMPAGNE-ACTIEWEBSITE 2023

De Champagne-actie 2023 is een gezamenlijk initiatief van de Lionsclubs Het Gooi, Almere Veritas, Bollenstreek, Den Haag Universal en Rijswijk. De website en de betalingen worden beheerd door Lionsclub Het Gooi, die als initiatiefnemer optreedt. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de goede doelen van de afzonderlijke Lionsclubs, en de levering van de champagne wordt verzorgd door de betreffende Lionsclubs zelf.

De Champagneactie 2023 loopt tot en met zondag19 november. Na deze datum kunnen we helaas geen bestellingen meer accepteren.

BESTELLEN
U kunt uw favoriete champagnes per fles bestellen (een doos bestaat uit 6 flessen).

BETALINGEN
Betalingen kunnen worden gedaan via iDeal of met uw Visa- of Mastercard-creditcard. Alle betalingen zijn veilig en worden verwerkt door Mollie. Bestellingen dienen vooraf te worden betaald.


FACTUUR
Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een orderbevestiging met een factuur. Volgens de Nederlandse regelgeving dragen wij accijnzen en BTW over onze importen af, maar over onze verkopen wordt geen BTW geheven. Daarom kunt u geen BTW-factuur ontvangen bij de aankoop van onze champagnes.


LEVERING
Vanaf de tweede week van december worden de champagnes geleverd, ruim op tijd voor de kerstperiode. Levering van de champagnes is gratis binnen een straal van 15 kilometer rond de betreffende Lionsclub en vindt plaats na overleg. Voor afleveradressen die zich verder dan 15 km van de betreffende Lionsclub bevinden, kan verzending via een pakketdienst worden geregeld, altijd in samenspraak met de betreffende Lionsclub.


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Verhoeven Logiqs - Wine Storage and Distribution in Tilburg. Hartelijk dank!

Terug

* Lionsclub het Gooi behoudt zich het recht voor ingevoerde bestellingen te annuleren. Zie onze algemene voorwaarden.