Champagnes Almere Veritas

Welkom op de champagnesite van Lionsclub Almere Veritas

De jaarlijkse champagne actie is gesloten. Er kunnen helaas geen bestellingen meer geplaatst worden. 
Wij gaan aan de slag met uw bestelling en de champagnes worden ruim op tijd voor de feestdagen uitgeleverd. 
Mede namens het goede doel, hartelijk dank voor uw bestelling. Tot volgend jaar!


Hier vindt u onze favoriete champagnes die leden van Lionsclub reeds jarenlang zelf uit Frankrijk halen. Wij hebben na ons jaarlijkse bezoek wederom een selectie gemaakt van champagnes van hoge kwaliteit waaronder Coup de Coeur prijswinnaars en diverse Grand Cru en Premier Cru champagnes. Door onze aanpak, met louter vrijwilligers, kunnen wij deze top-champagnes aanbieden onder de prijs van de grote merken en een mooie donatie opbouwen voor het goede doel. Mooier kunnen we het niet maken!!

Dit jaar komt de opbrengst van onze champagne-actie geheel ten goede aan de kinderen van de Stichting Kindervakantieland (https://kindervakantieland.nl). Zij organiseren ieder jaar, tijdens de zomervakantie, vakantieweken voor kinderen die in een moeilijke (financiële) thuissituatie zitten. Zes weken lang mogen kinderen één week vakantie vieren bij de Stichting Kindervakantieland. Tijdens deze week worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd en kunnen de kinderen weer even gewoon kind zijn. De begeleiding is in de professionele handen van de kinderwerkers van de Schoor, een Almeers maatschappelijk-, kinder- en jongerenwerk organisatie. 
Kindervakantieland heeft slechts beperkte inkomsten uit verhuur en subsidie en is vrijwel volledig afhankelijk van sponsoring en giften. 

Wij bedanken u voor de deelname aan de champagne actie!

Champagne flessenstop

Een zeer goed afsluitende flessenstop, die het mogelijk maakt om ook na enkele dagen nog te kunnen genieten van de chamepagne. Goud-/champagnekleurig met Lions logo. Gratis bij de bestelling van iedere doos of 6 flessen champagne.