Champagnes Bollenstreek

Welkom op de champagnesite van Lionsclub Bollenstreek

De jaarlijkse champagne actie is gesloten. Er kunnen helaas geen bestellingen meer geplaatst worden. 
Wij gaan aan de slag met uw bestelling en de champagnes worden ruim op tijd voor de feestdagen uitgeleverd. 
Mede namens het goede doel, hartelijk dank voor uw bestelling. Tot volgend jaar!


Hier vindt u onze favoriete champagnes die leden van Lionsclub reeds jarenlang zelf uit Frankrijk halen. Wij hebben na ons jaarlijkse bezoek wederom een selectie gemaakt van champagnes van hoge kwaliteit waaronder Coup de Coeur prijswinnaars en diverse Grand Cru en Premier Cru champagnes. Door onze aanpak, met louter vrijwilligers, kunnen wij deze top-champagnes aanbieden onder de prijs van de grote merken en een mooie donatie opbouwen voor het goede doel. Mooier kunnen we het niet maken!

Het goede doel 2023: Stichting Leergeld Leiden en Omstreken
Stichting Leergeld Leiden en Omstreken zet zich in voor de kansengelijkheid van schoolgaande kinderen/jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit minima-gezinnen. Ongeveer één op de twaalf kinderen in Nederland heeft te maken met armoede. In 2022 hebben we in de Bollenstreek in totaal ca. 640 kinderen kunnen ondersteunen. In 2023 verwacht Leergeld in totaal 700 kinderen te ondersteunen in de Bollenstreek. De voorzieningen die het meest verstrekt worden zijn schoolbenodigdheden, fietsen, laptops en sportkleding. Voor 2024 is de begroting voor ongeveer 85% gedekt. De resterende 15% hopen we uit fondsen en giften te dekken. Leergeld is een vrijwilligersorganisatie, waarbij zo'n 7 vrijwilligers zich specifiek inzetten als intermediair in de Bollenstreek. Zij zijn het vaste aanspreekpunt van de ouders.


BIJ DE BESTELLING VAN ELKE DOOS CHAMPAGNE ONTVANGT U ALS EXTRA 1 CHAMPAGNESTOP ZOALS GETOOND IN STIJLVOL CHAMPAGNEKLEUR (NIET IN ZWAT ZOALS OP DE FOTO) GRATIS. MOCHT U NIET IN DE GELEGENHEID ZIJN EEN VOLLEDIGE DOOS VAN 6 FLESSEN TE BESTELLEN, DAN IS DE CHAMPAGNESTOP ALS EXTRA TE BESTELLEN VOOR € 3,-- PER STUK.