Champagnes Den Haag Universal en Rijswijk

Welkom op de champagnesite van Lionsclubs Den Haag Universal en Rijswijk.

De jaarlijkse champagne actie is gesloten. Er kunnen helaas geen bestellingen meer geplaatst worden. 
Wij gaan aan de slag met uw bestelling en de champagnes worden ruim op tijd voor de feestdagen uitgeleverd. 
Mede namens het goede doel, hartelijk dank voor uw bestelling. Tot volgend jaar!


Hier vindt u onze favoriete champagnes die leden van Lionsclub reeds jarenlang zelf uit Frankrijk halen. Wij hebben na ons jaarlijkse bezoek wederom een wederom een selectie gemaakt van champagnes van hoge kwaliteit waaronder Coup de Coeur prijswinnaars en diverse Grand Cru en Premier Cru champagnes. Door onze aanpak, met louter vrijwilligers, kunnen wij deze top-champagnes aanbieden onder de prijs van de grote merken en een mooie donatie opbouwen voor het goede doel. 
Mooier kunnen we het niet maken!!

Het goede doel:
Villa ExpertCare Rijswijk is een kleinschalige zorglocatie die intensieve kinderverpleging aan ernstig zieke kinderen van 0 - 18 jaar. biedt. In Villa Expertcare is 24 uur per dag een gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig, verder zijn er verpleegkundigen, pedagogen en VIG-ers aanwezig, alles om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Met zijn allen proberen zij er een zo normaal mogelijke gezinssituatie van te maken. 

Zij hebben ook een aantal vrijwilligers die wekelijks komen, om net even dat beetje extra te doen met de kinderen, zoals een spelletje of een wandeling of gewoon even lekker knuffelen.

Het onderhoud aan het huis en de tuin, wordt betaald vanuit het moederbedrijf, de kinderen zijn hier op een indicatie vanuit de zorgverzekeringswet of de WLZ. 
Alle extra dingen, die zij willen aanschaffen voor de kinderen, sparen ze zelf voor door allerlei challenges en acties te houden en door middel van fondsenwerving.

Het spaardoel waar zij momenteel voor willen gaan, is een tovertafel voor de kinderen; dit is een interactieve manier van spelen.

Champagne flessenstop
Een zeer goed afsluitende flessenstop, die het mogelijk maakt om ook na enkele dagen nog te kunnen genieten van de champagne. Goud-/champagnekleurig met Lions logo. Gratis bij de bestelling van iedere doos of 6 flessen champagne.