Champagnes Het Gooi

Ontdek de Unieke Champagne van Lionsclub Het Gooi!

De jaarlijkse champagne actie is gesloten. Er kunnen helaas geen bestellingen meer geplaatst worden. 
Wij gaan aan de slag met uw bestelling en de champagnes worden ruim op tijd voor de feestdagen uitgeleverd.
Mede namens het goede doel, hartelijk dank voor uw bestelling. Tot volgend jaar!


Welkom op de champagnesite van Lionsclub Het Gooi, waar we ons 65-jarige lustrum vieren. Elk jaar selecteren onze leden persoonlijk de mooiste champagnes uit Frankrijk. Ook voor 2023 hebben we een prachtige collectie samengesteld, met onder andere Coup de Coeur-prijswinnaars en diverse Grand Cru- en Premier Cru-champagnes. Al acht jaar hanteren we dezelfde aanpak. Met de inzet van louter vrijwilligers kunnen we deze topchampagnes aanbieden tegen prijzen onder die van de grote merken en tegelijkertijd een mooie donatie genereren voor het goede doel. Mooier kunnen we het niet maken!

Ons Goede Doel
Traditiegetrouw ondersteunt Lionsclub Het Gooi met de opbrengst van onze champagneactie mensen in onze omgeving die wat extra steun kunnen gebruiken. Dit jaar gaat de opbrengst naar Amerpoort, een instelling voor mensen met een verstandelijke en vaak lichamelijke beperking. Jaarlijks organiseren wij hier een doe-dag, waarbij we iets speciaals realiseren in een van de huizen en tegelijkertijd een groep bewoners een mooie dag bezorgen. Amerpoort beschikt ook over twee speciale boten waarmee in de zomermaanden met bewoners gevaren kan worden. Deze hebben dringend groot onderhoud nodig om dit te kunnen blijven verzorgen. Hier dragen wij het komende jaar ook aan bij.

Champagne flessenstop
Een zeer goed afsluitende flessenstop, die het mogelijk maakt om ook na enkele dagen nog te kunnen genieten van de champagne. Goud-/champagnekleurig met Lions logo. Gratis bij de bestelling van iedere doos of 6 flessen champagne. 


Voor meer informatie, bezoek onze website. Dank u wel voor uw steun!